Ledare

Marie Andersson
X-fit puls

Linda Bäcke
Core

Carin Carlsson
Styrka/puls, Core/rörlighet

Ulrika Dahlin
50+

Jonas Engström
X-fit

Emma Gideberg
Spinning Intervall

Katarine Gustâv
X-fit

Emma Hörnvall
Core/spinning

Emelie Humbla
Zumba

Jonas Larsson
X-fit

Sandra Lindell
Cirkel

Rebecka Östlund
Cirkel, Styrka/puls

Marie Andersson

X-fit-ledare. Vill sprida och dela med sig av glädjen i denna fantastiska träningsform. Målet inför varje pass är att få varje deltagare att ge sitt absoluta max och aldrig ge upp. Dock alltid efter egen förmåga!

Linda Bäcke

Utbildad aerobic- och barngympaledare. Kör enkla (men effektiva) övningar som passar vuxna och barn och vill att även barn ska finna glädjen med att träna. Det ska vara kul att röra på sig!

Carin Carlsson

Licenserad instruktör, energiknippe som bjuder på pass där alla kan delta. I träning är glädje och hälsa viktiga. Alla skall få möjligheten till bättre hälsa. Utlovar fart och fläkt med skratt och svett.

Ulrika Dahlin

Utbildad barn-, ungdoms och gruppträningsledare som strävar efter att tryggt leda deltagarna genom passets rörelser. Prioriterar träning för att få mer energi, mindre värk, bättre sömn och tänka klarare.

Johan Engström

Tränings intresserad och vill ständigt utvecklas, en kombination av saker jag verkligen älskar - Crossfit och att få hjälpa andra att bli starkare, snabbare och den mentala biten

Emma Hörnvall

Jag har alltid gillat att träna i grupp eller i lag och är i grunden skolad inom fotbollen, där det främsta jag tagit med mig är glädjen att träna tillsammans. Som deltagare på mina pass så hoppas jag att du hittar inspiration och glädjen i träning, och jag lovar även FULL FART och SVETT. På fritiden är för mig är en löprunda eller promenad ute i naturen något av det härligaste som finns.

Rebecka Östlund

Självlärd träningshjälte som inspirerar och pushar. Engagerat energipaket. Kommer köra hängslena av både sig själv och dig på passen.