X-FIT-gym

X-FIT-gymmet är ett gym med fokus på funktionella övningar med redskap för styrketräning och gymnastiska bedrifter. Det är inte ett traditionellt styrketräningsgym. Det finns inga maskiner utan istället har vi stänger för räckhäv, chinups, kettlebells, hantlar, viktstänger, medicinbollar, upphoppslådor i olika storlekar, väggar för handstående och annan väggklättring, hopprep och romerska ringar. Det finns även en roddmaskin och ett gäng spinningcyklar i det angränsande rummet för kondition och uppvärmning.

Redskapen och övningarna är tänkta att utveckla teknik och styrka samtidigt som rörligheten förbättras. Den egna kroppen används ofta som vikt.

Nya medlemmar får en gymintroduktion av våra duktiga ledare. Det kommer hållas vissa ledarledda pass i gymmet och det finns färdigutformade pass i lokalen som du kan använda när du kör själv. Bestäm träff i gymmet med dina vänner och utmana dem till nya stordåd.

Gymmet är öppet 06.00–23.00 varje dag och som medlem i gymmet har du egen nyckel. Du ansvarar för att dörren är låst om du är sist på plats. Nyckeln får du mot depositionsavgift.

Vill du prova på gymmet eller lösa medlemskort? Kontakta oss på hjalp@effektsater.se så hjälper vi dig!

Välkommen!